Politie Leidse binnenstad op wijkinformatiemarkt

Het politieteam Leiden Centrum is één van de deelnemers aan de wijkinformatiemarkt die aanstaande zaterdag in het Stadsbouwhuis aan de Langegracht wordt gehouden. In het atrium van het Stadsbouwhuis zijn wijkagenten Van Vliet en Feenstra aanwezig om bezoekers van de informatiemarkt te woord te staan en eventuele vragen te beantwoorden. Ook is er een demonstratie van de Bike Unit van de politie Leiden-Voorschoten.

Tusssen 11:00 en 14:00 uur wordt de wijkinformatiemarkt gehouden. De markt is bedoeld voor alle inwoners van de Leidse binnenstad (het gebied tussen de singels). Allerlei gemeentelijke projecten en afdelingen presenteren zich. Politieteam Leiden Centrum presenteert vooral twee projecten: het zakkenrolproject en de CD-rom goederenregistratie. Bij het zakkenrolproject krijgen ondernemers en publiek door folders en posters tips om de kans om gerold te worden zoveel mogelijk te beperken. In de stand zal verder een demo van de cd-rom goederenregistratie draaien. Mensen kunnen kennis maken met deze digitale manier van het registreren van hun waardevolle spullen. Op de parkeerplaatsen naast het Stadsbouwhuis geeft de Bike Unit tussen 12:00 en 13:00 uur een demonstratie. Te zien is hoe de bikers bij het surveilleren hun fiets gebruiken.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×