Fortis sluit kantoren in Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest

Dit najaar gaat de Fortis Bank flink snijden in het aantal bankkantoren in de regio. De kantoren in Leiderdorp en Oegstgeest verdwijnen en worden samen met de huidige Leidse kantoren samengevoegd tot 1 nieuw kantoor aan de Professor Bargelaan in Leiden. Als eerste sluit op 24 juni het bankfiliaal aan het Bevrijdingsplein de deuren, op 26 juni volgt het kantoor aan de Oude Rijn. De geldautomaten blijven wel, maar zullen in verband met een aantal noodzakelijke verbouwingen tijdelijk buiten gebruik zijn.

De bank sluit de kantoren omdat `de mogelijkheden om bankzaken zonder tussenkomst van een kantoor te regelen zijn toegenomen`. In een brief aan de rekeninghouders vergoeillijkt Fortis directeur de Koning-Candido de sluiting van de kantoren met de opmerking dat `steeds meer klanten het gemak van electronisch bankieren ervaren`. Het nieuwe kantoor bij het Centraal Station krijgt twee geldautomaten, een nachtkluis en een chipknip-oplaadpunt. In de hal van het kantoor komt een extra geldautomaat.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×