Ook CDA tegen burgemeestersreferendum

Het CDA in Leiden voelt niets voor een burgemeestersreferendum. Dat zei raadslid Jan-Jaap de Haan vrijdagavond in het politieke radioprogramma `Rondom de Raad` van Holland Centraal. Hij ging daar in discussie over dat onderwerp met Alexander Geertsema (VVD).

Overigens werd ook vrijdag bekend dat Nederland een gekozen burgemeester krijgt. Dat is afgesproken door de onderhandelaars van het CDA, de LPF en de VVD. Dit heeft nog geen gevolgen voor Leiden, begin september wordt de profielschets voor de nieuwe burgemeester gepresenteerd op basis van de huidige wet. Waarnemend burgemeester Lemstra pakt per 1 juni zijn taken in Leiden op. Uiterlijk 1 januari 2003 wil hij weer stoppen.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×