Jeugdige inbreker gepakt op De Waard

De politie hield in de nacht van woensdag op donderdag, rond 03.20 uur, op het industrieterrein De Waard een 16-jarige jongen uit Utrecht aan. De jongen wordt er van verdacht kort daarvoor te hebben ingebroken bij een bromfietsenzaak aan de Middelweg. Daarbij werden twee kettingsloten en een aantal sproeiers gestolen. Nadat het inbraakalarm van de zaak afging, zagen getuigen een jongen de zaak uitkomen. Het signalement dat zij de politie gaven, was voldoende voor de agenten om de verdachte te achterhalen en aan te houden. De gestolen goederen werden niet bij hem aangetroffen. De verdachte is ingesloten. De politie zet het onderzoek in deze zaak voort.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×