Drie gewonden bij steekpartij

In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn in een cafe aan de Herensingel drie mannen gewond geraakt bij een steekpartij. Een van hen was er zo ernstig aan toe dat hij op de intensive care van het LUMC aan een steekwond in zijn borst moest worden behandeld. De aanleiding voor de ruzie is nog onbekend.

Drie mannen zijn na de ruzie met steekwonden naar het LUMC overgebracht. Twee van hen, een 38-jarige Sassenheimer en een 42-jarige Leidenaar, konden na behandeling het ziekenhuis weer verlaten. Het derde slachtoffer, een 34-jarige Leidenaar, moest op de intensive care behandeld worden aan een steekwond in de borst. De verwondingen zijn mogelijk toegebracht met kapotgeslagen flesjes. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×