Openbare Bibliotheek schort bezuinigingen op

De aangekondigde bezuinigingen bij de Openbare Bibliotheek Leiden (OBL) zijn voorlopig van de baan. OBL wilde onder andere de zondagsopening staken. In overleg met de gemeente Leiden is nu besloten om daarmee in elk geval tot 1 oktober a.s. te wachten. De gemeente stelt zich tot die tijd (beperkt) garant voor een eventueel tekort.

In een overleg tussen wethouder Alexander Pechtold (cultuur) en het bestuur en directie van Openbare Bibliotheek Leiden is donderdag afgesproken dat vóór 1 oktober 2002 definitieve afspraken worden gemaakt. Tijdens het overleg zijn de wensen en mogelijkheden van zowel de gemeente als de OBL om te komen tot het afsluiten van een meerjarig convenant afgetast.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×