Inschrijven voor Vrijwilligersinformatiemarkt

Op zaterdag 14 september as. van 12.00 tot 16.00 uur organiseert het Steunpunt Vrijwilligerswerk, onderdeel van WAVeS, voor de vierde keer een Vrijwilligersinformatiemarkt op het Pieterskerkplein. Non-profitorganisaties kunnen zich nu inschrijven om zich op deze dag te presenteren middels het huren van een hele of halve kraam. Behalve het huren van een kraam is er ook de mogelijkheid voor het geven van een demonstratie of presentatie.

Is uw vereniging / stichting dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers en vindt u het leuk om met anderen een kraam te bemensen? Bel dan naar het Steunpunt Vrijwilligerswerk, Els Jansen 071 – 5160475 of stuur naar E.Jansen@LWO.nl een mail.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×