Overspannen spookrijder zorgt voor chaos op A4

Een overspannen man uit Hoofddorp heeft vanmorgen op de A4 tussen Amsterdam en Rijswijk al spookrijdend een aantal ongevallen veroorzaakt. Ter hoogte van het Ringvaart Aquaduct bij Roelofarendsveen reed hij in op drie auto`s. Er vielen geen gewonden. De zwaar overspannen automobilist had via zijn mobiele telefoon aangekondigd voor niets en niemand te zullen stoppen.

De politie sloot vanaf het Prins Clausplein bij Den Haag tot aan het Ringvaart Aquaduct alle toegangswegen af en maande het verkeer op de A4 te stoppen. Na de botsingen probeerde de man de N11 bij Zoeterwoude op te komen, maar uiteindelijk reed hij zich vast op een politiekordon en werd aangehouden. Door het stilleggen van het verkeer op de A4 en de afzetting van de toegangswegen ontstond een file van elf kilometer.

Geen categorie


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×