Latin Night in Stadsgehoorzaal

Onder leiding van de populaire Venezolaanse percussionist Gerardo Rosales zal het Venezuelan Jazz Sextet een aanstekelijke mix spelen van Venezolaanse en Cubaanse percussie met jazz-muziek. Vervolgens zal een salsadansleraar het publiek de basis van de salsa en merengue bijbrengen. Met een korte les zullen de heupen worden losgemaakt, waarbij het meedoen belangrijker is dan de danskunsten. De avond wordt afgesloten met een spetterend dansfeest, begeleid door het salsa-orkest Rumbatá. Rumbatá bestaat uit tien gerenommeerde muzikanten van bijna even zoveel nationaliteiten en staat al jaren onder leiding van de Colombiaanse percussionist Jaime Rodriguez. Tussen de live muziek door zal in de Grote zaal de muziek blijven klinken, uitgevoerd door een DJ.

Kaarten voor deze Latin Night zijn verkrijgbaar bij de kassa van de Stadsgehoorzaal, Breestraat 60 in Leiden, tel. 071 – 513 17 04. De kassa is tijdens werkdagen geopend van 10.00 – 18 .00 uur (do.tot 21.00 uur) en op zaterdag van 10.00 – 16.00 uur. U kunt de kaarten ook bestellen via www.stadsgehoorzaalleiden.nl.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×