Politie vindt harddrugs bij aanrijding

De politie van Leiden heeft donderdag een 18-jarige Sassenheimer aangehouden. De man was in het bezit van cocaïne (6,5 gram) en heroïne (3,5 gram). Hij reed rond 13.00 uur op een bromfiets tegen een 55-jarige Leidse snorfietser aan. Hij was tussen stilstaande auto’s doorgereden die wachtten tot het licht bij een spoorwegovergang gedoofd was. Hierbij zag hij de Leidse over het hoofd. Zij is met een hersenschudding, een gebroken sleutelbeen en een beenwond naar het Rijnlandziekenhuis overgebracht. De Sassenheimer werd aangehouden omdat hij op een onverzekerde bromfiets reed. Bij de fouillering werden vervolgens de drugs aangetroffen. Deze zijn in beslaggenomen, evenals de bromfiets.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×