Gratis compost tijdens de jaarlijkse compostactie

Ook dit jaar organiseert de gemeente Leiden weer een compostactie. Dit betekent dat inwoners van Leiden op verschillende locaties in de stad gratis compost kunnen afhalen. De compostactie loopt van donderdag 4 april tot en met zaterdag 6 april 2002. Wethouder Rogier van der Sande vult donderdag 4 april om 13.15 uur bij het Wijkonderkomen aan de Herengracht een zakje compost dat hij vervolgens aan een Leidse burger aanbiedt.

Waar en wanneer af te halen? Op donderdag 4 april, vrijdag 5 april en zaterdag 6 april tussen 9.00 en 15.00 uur kunnen inwoners van Leiden gratis compost afhalen op de volgende locaties: Stadsdeel Midden – Wijkonderkomen, Oude Herengracht 2 Stadsdeel Noord – Wijkonderkomen, Willem Barentszstraat 12 Stadsdeel Zuid – Wijkonderkomen Vogelvlucht, Boshuizerlaan 5 – Park de Bult, Roomburgerweg 26 (alleen op zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur) Stadsdeel West – Wijkonderkomen Boerderij De Slaagh, Lage Morsweg 102 – Stevenspark schooltuinen, Zuster Meijboomstraat (parkeerplaats bij de ingang van het park) Afwijkende openingstijd Op zaterdag 6 april kan van 9.00 tot 12.00 uur bij ‘De Bult’ op de Roomburgerweg 26 compost opgehaald worden.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×