27-ste Singelloop op 19 april

Vrijdag 19 april stapt oud-voetballer Wim Rijsbergen in het bakje van de hoogwerker, om de Singelloop te starten. De vijftigjarige Wim Rijsbergen is ex-international. Hij speelde de WK-finales in 1974 en 1978. Zeven seizoenen voetbalde hij voor Feyenoord en won met de Rotterdamse club in 1974 de landstitel en de UEFA Cup. De loop start om 19.30 uur op het NUON-terrein aan de Langegracht 70.

Wim verlegde zijn grenzen en ging voetballen bij Bastia (Corsica) en Cosmos in New York. Nu is Rijsbergen trainer. Hij trainde diverse voetbalclubs waaronder FC Volendam, NAC, de jeugd van Ajax en FC Groningen. Zijn laatste trainersklus was bij de Chileense club Catolica. Goede Doel De opbrengst van de 27e Leidsch Dagblad Singelloop gaat dit jaar naar de Stichting Vrienden van het Rijnlands Zeehospitium. Voorjaar 2003 opent het Rijnlands Zeehospitium een nieuw revalidatiecentrum aan de Wassenaarseweg in Leiden. Naast behandeling van volwassenen en schoolgaande jeugd is er een aparte afdeling voor de behandeling van gehandicapte baby`s en peuters. Met het Singelloopgeld kan voor de allerkleinsten oefen- en speelmateriaal zoals schommels en loopwagens worden aangeschaft. Meer info over de singelloop op de site van het Leidsch Dagblad.

Leiden singelloop


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×