Boetes voor dronken bestuurders

Op donderdag 28 maart om 01.00 uur is een 56-jarige man uit Voorschoten aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. De man werd door de politie gecontroleerd op de Oegstgeesterweg in Leiden en blies op de alcoholtester een A-indicatie. De man werd aangehouden en overgebracht naar hert bureau. Op de ademanalyse blies de man 485 Ug/l. Hij kreeg een rijverbod van 6 uur en een proces-verbaal. Een paar uur later werd ook een 32-jarige man uit Leiden aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. Hij werd tijdens een alcoholcontrole op de Willem de Zwijgerlaan in Leiden gecontroleerd. De man werd aangehouden en overgebracht naar het bureau waar hij 290 Ug/l. Blies. De man heeft een rijverbod van 2 uur en een proces-verbaal gekregen.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×