Een deel van de bloemenzee tijdens pasen 2001 kwam uit Leiden

Bedankt voor de bloemen

Tienduizenden bloemen zijn per vrachtauto vanuit Lisse onderweg naar Vaticaanstad. De bollen zullen ook dit jaar tijdens de paasdagen te zien zijn op het Sint Pieterplein in Vaticaanstad in Rome.

De actie wordt voor het zeventiende jaar georganiseerd door onder meer het Bloembollenbureau Holland en is bedoeld om het Nederlands bloemenproduct internationaal te promoten. Vanwege ziekte van de paus is het niet zeker of de paus zelf zondag het `urbi en orbi` en de inmiddels bekende woorden `bedankt voor de bloemen` kan uitspreken. Ook het Leidse bedrijf Van der Voort Bloemen levert elk jaar met Pasen bloemen aan de Paus.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×