Man lapt rijverbod aan laars

Zondag om 00.30 uur zagen agenten op de Telderskade in Leiden een man onvast naar zijn auto lopen. De agenten spraken de man aan en lieten de 39-jarige Leidenaar uit voorzorg blazen op de alcoholtester. De man blies een “A”indicatie. De agenten hebben de man hierna een rijverbod van één uur gegeven. Toen de agenten even later controleerden of de man zich aan het rijverbod hield, zagen ze hem net wegrijden. Bij een achtervolging zag de man kans om de agenten kwijt te raken. Hierop zijn de agenten naar het huisadres van de man gereden en hebben hem daar aangehouden. Op het bureau blies de man 290 ug/l. De man is na verhoor en een proces-verbaal in vrijheid gesteld.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×