Eén meldkamer voor politie, brandweer en ambulance

Het gebied Hollands-Midden krijgt één gemeenschappelijke meldkamer voor inzet en coördinatie bij ongevallen, hulpverlening en rampen. Dit hebben de besturen van de Brandweer, de Centrale Post Ambulancevervoer (CPA), de Geneeskundige Hulpverlening bij Ongevallen en Rampen (GHOR) en het Regionaal College van Politie Hollands Midden donderdag op een gezamenlijke bijeenkomst afgespoken. Het voorstel wordt nu voorgelegd aan de gemeenteraden van de 35 gemeenten in de regio. Daarna volgt een definitief besluit. Waar de gemeenschappelijke meldkamer moet komen wordt nog onderzocht, maar de kans is groot dat deze op het terrein van de brandweer aan de Rooseveltstraat in Leiden komt.

Leiden meldkamer


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×