Hulp bij invullen belastingformulieren

Deelnemers van het ROC Leiden helpen ook dit jaar de Leidse bevolking bij het invullen van de belastingformulieren. In het kenniscentrum op het Biosciencepark op de Archimedesweg 31 kunnen de Leidenaars tot en met 29 maart bij de deelnemers terecht voor hulp en advies bij het correct invullen van hun formulieren. Het nieuwe belastingstelsel en de euro zorgen er naar verwachting voor dat het drukker zal worden dan voorgaande jaren.

De 26 deelnemers zijn afkomstig uit het derde leerjaar van de opleidingen Administratie en Banken en Verzekeringen van ROC Leiden. In november begonnen zij met het verwerven van de specifieke kennis, in februari zijn zij geslaagd voor de bijbehorende toets. Iedere dag staat een groep van ongeveer acht deelnemers klaar om van half 9 tot 17.00 uur de bewoners van Leiden te assisteren. Medewerkers van de belastingdienst begeleiden de deelnemers.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×