Aanmelden Toruñ-reis voor 1 mei aanstaande

De stedenband tussen Leiden en Toruñ in Polen bestaat al bijna 14 jaar. In deze periode zijn er al veel uitwisselingen geweest. Scholieren, sportclubs, koren, muziekgroepen, hardlopers etc. uit Leiden en Toruñ hebben elkaar leren kennen. In de herfstvakanties van 1999, 2000 en 2001 heeft de Stedenbandstichting Leiden-Toruñ busreizen naar Toruñ georganiseerd. Ook dit jaar nodigt de Stichting Stedenband Leiden-Toruñ groepen (sport, cultuur, maatschappelijke organisaties, scholen etc.) uit om in de herfstvakantie (23-27 oktober) vijf dagen mee te gaan naar Toruñ, de gastvrije, historische en monumentale partnerstad van Leiden in Polen.

Ook individuele personen met een speciale belangstelling kunnen zich aanmelden. Het leggen van uitwisselingscontacten en het ondernemen van gemeenschappelijke activiteiten staat centraal bij het bezoek. Om het bezoek goed voor te kunnen bereiden, is het van belang dat geïnteresseerden hun belangstelling vóór 1 mei 2002 kenbaar maken aan het secretariaat van de Stedenband. Dit maakt het mogelijk tijdig een uitwisselingspartner in Toruñ te zoeken. In september wordt voor de deelnemers aan de reis een informatieavond belegd. De deelnamekosten zijn beperkt omdat de gemeente Leiden een bijdrage levert in de reis kosten. Aanmelding: schriftelijk vóór 1 mei 2002, met opgave van aantal deelnemers, bij: Gemeente Leiden, t.a.v. Carel van Ingen, postbus 9100, 2300 PC Leiden. Meer informatie: Carel van Ingen, secretaris Stedenband Leiden-Toruñ, tel. (071) 516 70 29 (kantooruren) Dirk Jan Binnendijk, voorzitter Stedenband Leiden-Toruñ, tel. 071-5416564 (’s avonds)

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×