Meisje tot bloedens toe geschopt wegens roken

Maandagmiddag omstreeks 17:30 uur raakten zes meisjes slaags met elkaar in een fastfood- restaurant aan de Beestenmarkt. De ruzie begon toen twee van hen rookten in een gedeelte dat voor niet-rokers is bestemd.

Nadat ze de sigaretten al hadden uitgemaakt , werden er over en weer nog de nodige opmerkingen gemaakt. Dat liep uit op de mishandeling van één van de rokers. Het 17-jarige meisje uit Noordwijkerhout werd tot bloedens toe geschopt en geslagen. De gewaarschuwde politie heeft even later in het restaurant twee van de vier meiden aangehouden. Het gaat om meisjes van 13 en 14 jaar, beiden in Leiden woonachtig. Nadat ze op het politiebureau aangifte had gedaan, is de Noordwijkerhoutse naar de eerste hulp van het LUMC gegaan voor medische verzorging.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×